A GYSEV Cargo fejleszti soproni konténerterminálját

Több mint 106 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a GYSEV Cargo Zrt. az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programjának keretében, miután sikerrel pályázott a soproni Intermodális Logisztikai Szolgáltató Központ konténertermináljának fejlesztésére

A GYSEV Cargo fejleszti soproni konténerterminálját

 

A beruházás teljes költsége 354 millió forint. A társaság közleménye szerint a munkálatokat már ősszel elkezdték, a terminál bővítését várhatóan jövő tavasszal fejezik be. A projekt keretében bővítik a tárolóhelyet, fejlesztik a konténerkövető rendszert, illetve beszereznek egy konténeremelő targoncát.

A cég közlése szerint a tervezett bővítésnek köszönhetően összesen csaknem 470-nel nő a tárolható konténerek száma. A konténerkövető rendszer lehetővé teszi a terminálon található konténerek mozgatásának nyilvántartását, a rakodások rögzítését, valamint a konténerek helyzetének GPS alapú meghatározását.

A konténeremelő targonca a legmodernebb technika használatával biztonságos munkakörülmények mellett lehetővé teszi a logisztikai igények teljes kiszolgálását – közölte a GYSEV Cargo. A fejlesztéssel a soproni Intermodális Logisztikai Szolgáltató Központ a piaci igényekhez alkalmazkodva versenyképes logisztikai megoldásokat kínálhat – olvasható a közleményben.

forrás: MTI

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes