A GEFCO újrapozicionálja a nemzetközi gyűjtőszállítmányozási szolgáltatását

A GEFCO gyűjtőszállítmányozási tevékenységét, amely az ellátási lánc egyik fő eleme, olyan gyártóknak kínálja, akik nemzetközi áruszállítási forgalmat bonyolítanak. A GEFCO Csoport 2011-re 9%-os növekedést tűzött ki maga elé ebben a szektorban.

Pierre-Yves Laval, a cégcsoport európai gyűjtőszállítmányozásért felelős vezetője szerint világos a cél: “Irányított növekedés, amely a gyűjtőszállítmányozási tevékenység jövedelmezőségét hivatott elősegíteni, biztosítva a gyártók nemzetközi áruforgalmának lebonyolítását.”

Ezen cél elérésére a GEFCO több eszközt is igénybe kíván venni. Ennek egyik fontos eleme a fuvarszállítmányok kezelésében a folyamatok összehangolása. Ehhez hozzátartoznak olyan konkrét intézkedések, mint az operációs felülvizsgálatok a tehergépjárművek kihasználtságának javítása érdekében, a visszfuvar megszervezése, a működési szabványok fejlesztése, valamint közös célok és mutatószámok bevezetése a GEFCO Csoport nemzetközi hálózatán belül valamennyi ország számára.
140 központjával és 400 azokat összekötő járatával a GEFCO szárazföldi hálózata az egyik legnagyobb Európában. Ennek a globális rendszernek köszönhetően a GEFCO teljes körű áruszállítási megoldásokat kínálhat az ellátási lánc valamennyi fázisában. A GEFCO folyamatosan növelni szándékozik szállítmányai számát, hogy – Pierre-Yves Laval szavaival élve – egy "valós európai kereskedelmi hálózatot" hozzon létre.

Kezdetben a hangsúly Németországon és a közép- és kelet-európai régió országain lesz. Ezen piacokról nagy mennyiségű áruk exportja történik, viszont a visszfuvarok megszervezése néha kihívást jelent.

Forrás: magyarkozlekedes.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes