A GEFCO Csoport 2011 első félévében jelentős bevétel növekedéssel zárt

logo[2]

2011 első felében a GEFCO csoport bevételei elérték a 2,017 milliárd eurót amely,17,5%-os növekedést mutat a tavalyi év, ugyan ezen időszakához képest. Az üzemi eredmény pedig 143 millió eurót tesz ki, mely 17,2%emelkedést jelent.

Rövid hírek

GEFCO Németország Overland raktárbázist nyit Stuttgartban

Folytatja terjeszkedési stratégiájának megvalósítását a GEFCO németországi leányvállalata Délnyugat-Németországban – Stuttgartban, ahol egy új közúti raktárbázist építenek. Ez az új 1200m² alapterületű bázis teljes körű kiszolgálás kínál a következő területeken:

· teljes és részteherszállítás,

· gyűjtő fuvarozás,

· éjszakai expressz szolgáltatás – mellyel a regionális gépjárműkereskedők illetve garázsok számára kívánják biztosítani a pótalkatrészeke ideális időben történő megérkezését.

A bázis tökéletes elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel könnyű elérést biztosít a főutak és autópályák, valamint a vasúti hálózat tekintetében is. GEFCO Németország ügyvezető igazgatója Abel Lamé szerint: “a leányvállalat szeretné kihasználni a stuttgarti régió gazdasági növekedését, ahol megtalálhatóak a világvezető vállalati csoportok ugyanúgy, mint az innovatív kis- és középvállalkozások.”

GEFCO Románia megkapta, a második legjobb „logisztikai integrátor” elismerést

A Ziarul Financiar pénzügyi magazin által felállított 2011-es üzleti rangsorban GEFCO Románia, elnyerte a megtisztelő második helyezést, mint a logisztikai piac integrátora, Schenker Romtrans után. A rangsor a 2010-es bevételek alapján készült, mely évben a GEFCO Románia 33 millió eurót könyvelhetett el összesen, így 44%-os növekedést ért el 2009-hez képest. A román leányvállalat célja az volt, hogy az ország három legnagyobb logisztikai integrátora közé kerülhessen.Küldetés teljesítve!

Mercurio–Pallia nyerte el a személyzeti menedzsment díjat

Az Indiai Közúti Közlekedési Díj második mely a másodi alkalommal kerül megrendezésre melyet a gumiabroncs óriás Ceat szponzorált, elismerésben részesültek az indiai szállítmányozási és logisztikai piac helyi szereplői. A Mercurio–Pallia – melynek többségi részvénytulajdonosa a GEFCO – a nyerte el a személyzeti menedzsment díjat.

GEFCO Spanyolország tanulmányozza fuvarozók kiválasztási kritériumait

GEFCO Spanyolország, a Madridi Európai Egyetemmel és a Wtransnet – fuvarbörzével együttműködve, egy felmérést végzett 763 spanyol céget bevonásával arról, hogy melyek a főbb kritériumok egy fuvarozó cég kiválasztásánál. A felmérés kimutatta, hogy a legfontosabb kritérium: a megbízhatóság, ezt követte a fuvarozók pénzügyi háttere, hogy milyen mértékben képesek alkalmazkodni az új üzleti követelményekhez, és – végül– az ár. Ez a felmérés része annak az együttműködésnek melyet a GEFCO Spanyolország kezdeményezett egyetemekkel annak érdekében, hogy jobban megértsék a piac és az ügyfelek igényeit

forrás: logportal.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes