A fuvarozók hatósági ellenőrzése: múlt – jelen – jövendő

2009. december 8-án a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) és a MÚOSZ Közlekedési Szakosztálya a sajtó nyilvánossága előtt közösen rendezi meg a jogalkotó és ellenőrző hatóságok, valamint a személy- és árufuvarozó szakma képviselői találkozóját, eszmecseréjét. A délelőtt 10 órakor kezdődő fórum helyszínéül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum tanácsterme szolgál (1146 Budapest, Városliget krt. 11.).

A fórum központi kérdése, hogy a hatóságok hogyan, milyen szempontok szerint ellenőrzik és szankcionálják a szabálytalankodókat, hiszen ez a közúti közlekedési szolgáltató szakma számára közlekedésbiztonsági és versenysemlegességi szempontból egyaránt nagyon fontos. Miután hazánk uniós csatlakozása óta sokat változtak a szempontok, az elvárások és a bírságösszegek is, továbbá jövőre ismét csak újabb változások várhatók, az eddigi tapasztalatok és a várható változások szintén szerepelnek a fórum napirendjén.
A szervezők számítanak a sajtó részvételére is, hiszen mindkét szervezet vezetői úgy gondolják, a nyilvánosság érdeklődésére is számot tarthat a szakma és a hatóságok képviselői közötti eszmecsere. Ennek megfelelően lehetőséget biztosítanak interjúk és vágóképek készítésére.

A cikk részletei –>

- integratorforum.hu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes