A Frigopartner 10 éves bérleti szerződést írt alá a Citypoint9-ben!

Hosszas keresgélést és tárgyalást követően a vezető európai hűtő- és klímatechnikai komponensek nagykereskedelmével foglalkozó osztrák hátterű cég is a 9. kerületi Citypoint9 üzleti parkot választotta új telephelyéül. A válság ellenére, úgy tűnik a Frigopartner hosszútávra tervez, hiszen egy 10 éves kedvező konstrukciójú bérleti szerződést kötött a projekt területén található magas színvonalú raktárra, bemutatóteremre és irodára.

Szeptemberben került átadásra a projekt harmadik és egyben utolsó fázisa is, így a projekt teljes bérbe adható területe több mint 20 000 m².
A Citypoint9 már jól bejáratott név a budapesti városi raktározás piacán, hiszen a kiváló elhelyezkedése – a tömegközlekedési adottságok, és az autópályák közelsége-, a magas műszaki színvonal, valamint az aktív marketing tevékenységnek köszönhetően jelentős része bérbeadásra került és olyan jó nevű cégeknek ad „otthont” mint a Color Life Benetton, Chio, OBI, JTI, Imperial Tobacco, Studio Moderna, Roltechnik, L.E.S. Management, Logicom és most már a Frigopartnernek is.
A Frigopartner tárgyalási során is a Citypoint9 kizárólagos ügynöksége, a Colliers International volt a fejlesztő ConvergenCE segítségére.

- Colliers International -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes