A DNV a StefániaParkba költözik

A Det Norske Veritas (DNV), a kockázatkezelési szolgáltatások globális szállítója közel 280 négyzetméterre írt alá szerződést az IVG által fejlesztett és a CB Richard Ellis által kizárólagosan képviselt StefániaPark irodaházban.

"Irodakeresésünk során a könnyen elérhető, mégis természetközeli, zöld környezet, a modern és hatékony kialakítás, valamint a megfelelő bérleti feltételek mind a StefániaPark mellett szóltak. Az inspiráló munkakörülmények vonzerején túl a fejlesztő neve is garancia volt a minőségre." – mondta Zrupkó János, a DNV ügyvezető igazgatója.
"Nagy örömünkre szolgál, hogy újabb bérlőt köszönthetünk a StefániaParkban. Az irodaház kiadottsága nyáron beköltöző legújabb bérlőjével együtt már 75% százalékra emelkedett." – tette hozzá Knauer Zsófia, az IVG Hungary értékesítési és marketing igazgatója.

A Városliget közvetlen szomszédságában található elegáns irodaházat, amely korábban az NDK nagykövetségének adott otthont, a fejlesztő IVG csoport a teljes felújítást követően 2008 októberében adta át. A Zugló diplomata- és villanegyedének központjában elhelyezkedő StefániaPark összesen mintegy 5320 m2 bérelhető területtel, mélygarázzsal, felszíni parkolóval és saját belső kerttel várja további bérlőit.

A tranzakció bérlői oldalról az Eston International tanácsadójának közreműködésével jött létre.

Forrás: ingatlanhirek.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes