A Budapest Airport Business Parkba költözik a DHL

A DHL légi és tengeri szállítmányozási üzletága, valamint közúti fuvarozási szolgáltatója a Budapest Airport új üzleti parkjának egyik első bérlője, az irodai és raktárlétesítményeket 2013-ban adják át – tájékoztatta a DHL az MTI-t.

A közlemény szerint a szállítmányozással és logisztikával foglalkozó DHL már korábban is működtetett irodát a Budapest Airport (BA) területén. Most két olyan üzletág költözik a repülőtér újonnan épülő üzleti parkjába, amelyek telephelye eddig Vecsésen és Budapesten volt. A költözés hozzájárul a cég magyarországi üzletágainak hatékonyabb működéséhez, illetve szolgáltatási színvonalának további fejlesztéséhez – közölte a DHL.

A 3000 négyzetméteres iroda, 7800 négyzetméternyi raktár és 5700 négyzetméternyi manőverezési terület jogerős építési engedélyeinek megszerzése után a DHL Global Forwarding és Freight üzletágai aláírták a bérleti szerződésről szóló megállapodást a repülőteret üzemeltető céggel.

A BA tervei szerint az új létesítmények építési munkálatai még idén elkezdődnek, és az első DHL-es bérlők 2013 nyarán költözhetnek be. Ez lesz az első lépés a repülőtér déli részén kialakítandó, közúton is könnyen megközelíthető üzleti park fejlesztésében, amely optimális csatlakozást biztosít majd a 4-es főúthoz és az M0-ás körgyűrűhöz – idézi a közlemény René Droese-t, a BA ingatlangazdálkodási igazgatóját.

forrás: MTI

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes