A Béres nyerte az Adversum 1 millió forintját

A Béres Gyógyszergyár Zrt. képviselője nyerte a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság Balatonalmádiban megrendezett, 18. éves kongresszusán az Adversum logisztikai tanácsadó cég által felajánlott 1 millió forint értékű tanácsadást.

resics József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. logisztikai osztályvezetője töltötte ki azt a regisztrációs lapot, amelyet a 18. MLBKT kongresszus bankettjén kihúztak a kehelyből és ezzel megnyerte cégének az 1 millió forint értékű logisztikai tanácsadást. Vresics a díj kapcsán elmondta: „El se hiszem, hogy megnyertük. Nagyon jókor jött a nyeremény, hiszen éppen egy komplex fejlesztési projekt elején vagyunk.”

A kongresszus résztvevőinek logisztikai tudásukat is bizonyítani kellett az „Adversum túra” elnevezésű játékban, amelyben az Adversumon kívül öt másik kiállító (Agility Logistics, Régens Zrt., Sourcing Hungary, SSI Schäfer, TimoCom) standját kellett végigjárniuk, majd a legrövidebb bejárási úthoz tartozó sorrendet meghatározniuk.

A díjat átadó Vida Péter, az Adversum cégvezetője szerint a játék segítségével sikerült megmozgatni a kongresszus résztvevőit és a fődíj is jó helyre került. „Biztos vagyok benne, hogy tudják majd mire használni az 1 millió forint kedvezményt, hiszen tudomásom szerint igen céltudatos, fejlődésorientált cégről van szó.”

 

forrás: raktaram.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes