A BI-KA Logisztika gazdasági konferenciával erősítette a beszállítói kapcsolatokat

2012. április 4-e fontos nap volt a BI-KA Logisztika Kft. életében, ugyanis aznap került sor a vállalat saját szervezésű konferenciájára, a Szolnoki Gazdasági Fórum 2012-re. A rendezvény célja a kis- és középvállalatok beszállítói kapcsolatának erősítése, az ehhez kapcsolódó pályázati és támogatási lehetőségek bemutatása és nem utolsósorban a kapcsolatépítés volt.

konferencia1

A konferencia több mint 120 fő részvételével zajlott le, összegyűjtve a régió és az ország más területeiről érkező, az üzleti élet ismert és elismert szereplőit.

konferencia2

Szabó István Szolnok város alpolgármesterének köszöntője után olyan neves előadókat hallgathattak meg a résztvevők, mint Dr. Bod Péter Ákos közgazdász professzor, Rékasi János (Nemzetgazdasági Minisztérium Beszállítói osztály) és Kokas Tamás (HITA- Nemzeti Külgazdasági Hivatal). Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója a hazai kkv-k finanszírozásáról tartotta előadását, Horváth József, az UniCredit Bank Hungary Zrt. regionális igazgatója pedig a kkv-k és a bankszektor kapcsolatáról és a vállalatoknak nyújtott hitelkonstrukciókról beszélt.

Az ebédszünetet követő második szekcióban a gyakorlat vette át a főszerepet. Werle Zoltán (MÁV Zrt.), Sebastian Gamble (Claas Hungária Kft.) illetve Kiss Tamás és Szeleczki Csaba (McHale Hungária Kft.) ismertette vállalatuk beszállítói kapcsolatrendszerét és a beszállítóvá válás feltételeit. Végül, de nem utolsósorban a MAPI Zrt. vezérigazgatója, Essősy Zsombor számolt be az állam szerepéről a beszállítói kapcsolatok alakításában.

Az elhangzott előadások után üzleti kerekasztal beszélgetésre került sor, melynek bevezetéseként Harsányi Gábor (Goodwill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft.) röviden bemutatta a vállalata által nyújtott szolgáltatásokat és hasznos tanácsokkal látta el a pályázni kívánó cégeket.

konferencia3

A konferencia zárásaként ünnepélyes kamionátadóra került sor – az öt újonnan vásárolt Renault típusú vontatóból és Kögel félpótkocsiból álló szerelvény egyike várta, hogy a résztvevők megcsodálják. Az új kamion előtt Karmazin György a BI-KA Logisztika Kft. tulajdonos-ügyvezető igazgatója köszönő beszédével zárta a sikeres rendezvényt.

Forrás: BI-KA

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes