5000 négyzetmétert bérel a Wincanton a ProLogis Park Błonie területén

A Wincanton, Európa egyik vezető ellátásilánc-szolgáltatója a ProLogis Park Błonie ötös számú épületében veszi bérbe az 5000 négyzetméteres területet. A Wincanton összesen több mint 261 700 négyzetméter területet bérel huszonhat európai ProLogis parkban.

Wincantonhoz

 

„Ügyfeleinkkel együtt arra törekszünk, hogy nemzeti és nemzetközi szinten is optimalizáljuk disztribúciós hálózatukat” – mondta Paweł Michalak, a Wincanton logisztikai igazgatója. „A létesítmények elhelyezkedése és minősége miatt választottuk a ProLogis Park Błonie-t.”
„A Wincanton szinte annak megnyitásától jelen van a Błonie-i parkban” – mondta Wojciech Kosiór, a ProLogis lengyelországi bérbeadási menedzsere. „Nyolc éve dolgozunk együtt ezen a helyszínen, és ezalatt beigazolódott, hogy a legjobban közösen érthetjük meg és szolgálhatjuk ki ügyfeleink igényeit és elvárásait. Örömmel folytatjuk ezt a hatékony, konfliktusmentes és sikerorientált együttműködést a Wincanton-nal.”
A tranzakció brókere a Glob Nieruchomosci ingatlanügynökség volt.

Wincanton-ProLogis

 

A ProLogis Park Błonie stratégiai helyszínen, Varsótól huszonöt kilométerre nyugatra található, az E30-as út mellett. A park kiváló közúti kapcsolatokkal rendelkezik, és azonnali kiszállítást tesz lehetővé a lengyelországi és a nemzetközi piacokra egyaránt. A park nyolc épületében összesen körülbelül 152 000 modern raktárterület található. 
A ProLogis további ügyfelei a parkban az Arvato Services (Bertelsmann Media), a DC, az Interchem, a Mercedes-Benz, a New Idea Mebel, az Optimum Distribution, a PPG Deco és a Tradis.

A ProLogis portfóliója a varsói régióban kilenc disztribúciós park összesen harminckilenc épületében 750 000 négyzetméter raktárterületet foglal magában. Több mint 2,1 millió négyzetméteres, huszonöt disztribúciós park százöt épületéből álló portfóliójával a ProLogis vezető raktárterület-szolgáltató Lengyelországban. A vállalat az összes kínált terület alapján 34%-os piaci részesedéssel rendelkezik a raktárterület-fejlesztők piacán.
A ProLogis a vezető szolgáltató a disztribúciós létesítmények piacán, több mint 44 millió négyzetméter ipari területtel Észak-Amerika, Európa és Ázsia piacain. A vállalat több mint 4400 ügyfelének adja bérbe ipari létesítményeit, köztük gyártó, kereskedelmi és szállítmányozási cégeknek, logisztikai szolgáltatóknak, és egyéb, nagy disztribúciós igényű vállalkozásoknak. További információ a http://www.prologis.com/ címen található.

forrás: magyarkozlekedes.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes