5 900 nm-t bérel a Textil House

A Textil House for Euro Trade, az egyik legnagyobb európai ruhaipari vállalat a ProLogis Park Bratislava kettesszámú épületében bérel, ezzel a tranzakcióval a Szlovákia egyik legnagyobb ipari övezetében található modern disztribúciós park eléri a 93%-os kihasználtságot.

A Textil House 1996 óta szállít használt ruhát tizenhét saját szlovákiai boltja mellett európai, afrikai és indiai nagykereskedelmi partnerei számára is. A vállalat, amely két, pozsonyi és košice-i nagykereskedéssel indult, mára Közép-Európa, Afrika és India nagykereskedelmi boltjaiba is szállít ruhát.

„2000-ben hétszáz tonna ruhát válogattunk szét és adtunk el, ez a szám a tavalyi évben elérte a négyezer tonnát, amely jelentős növekedés egy évtized alatt”- mondta Jane Nielsen, a Textil House for Euro Trade igazgatója. „Jelenleg további növekedésre készülünk disztribúciós hálózatunk kiterjesztésének megtervezésével, ezért van szükségünk stratégiai helyszínen lévő, a lehető legjobb minőségű raktárterületre, amely megfelelő a szortírozási feladatainkhoz. A ProLogis segítségével választottuk ki a ProLogis Park Bratislavá-t, amely tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek.”

„Örömünkre szolgál, hogy ismét meg tudunk felelni egy fontos ügyfél egyéni igényeinek” – mondta Martin Polak, a ProLogis szlovákiai bérbeadási menedzsere. „Ismét demonstrálni tudtuk az ipari ingatlanpiaci szakértelmünket, és rugalmas megoldási képességünket. Örömmel dolgozunk együtt a Textil House-szal a régió többi országában is, és támogatni fogjuk a vállalat terjeszkedési terveit.”

A tranzakció során a King Sturge ingatlanügynökség közreműködött brókerként.

A ProLogis Park Bratislava Pozsony keleti részén helyezkedik el, 24 kilométerre a városközponttól, két kilométerre Senec-től és 16 kilométerre a nemzetközi repülőtértől. A terület könnyen elérhető az E75-ös autópálya Pozsony utáni első kijáratán keresztül, valamint a Trnava felé vezető 4-es európai folyosóhoz is kapcsolódik. A park jelenleg hat épületben közel 183 000 négyzetméter raktárterületet foglal magában, teljes kiépülésekor nyolc épületben több mint 290 000 négyzetméter ipari területet kínál majd.

A ProLogis szlovákiai portfoliója három disztribúciós park (ProLogis Park Bratislava, ProLogis Park Nové Mesto és ProLogis Park Galanta-Gáň), tizenkét épületében több mint 386 000 négyzetméter disztribúciós területet foglal magában.

 

Forrás: raktaram.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes