240 százalékkal nőt a ProLogis Csehországi bérbeadása

A 2010. január 1. és június 30. közötti időszakot tekintve a ProLogis összesen 134 200 négyzetméternyi disztribúciós terület bérbeadásáról számolt be, amelyből az új bérbeadások több mint 75 000 négyzetméter területet tesznek ki.

Az idei félév eredményei 240 százalékos növekedést mutatnak 2009 azonos időszakához képest. A legtöbb új bérbeadási megállapodás a ProLogis Park Pilsen-Stenovice területéről született ebben az időszakban: itt a vállalat több mint 49 000 négyzetméter területet adott bérbe új ügyfelek részére (Eurogate és Sony DADC), amely bérbeadásoknak köszönhetően a park kihasználtsága elérte a 97 százalékot.

„Az év kezdete óta visszafogott ütemű piaci stabilizáció és fokozatos gazdasági élénkülés tanúi vagyunk” – mondta Mario Sander, a ProLogis csehországi és szlovákiai képviselője. „Ez a trend pozitívan befolyásolta az újonnan megkötött bérleti szerződések számát, és létező megállapodásainkat is meghosszabbítottuk meglévő ügyfeleinkkel. Azt gondolom, hogy ügyfeleink elégedettsége és a féléves eredményeink jól jelzik alapstratégiánk sikerét.”
A ProLogis csehországi portfoliója hat disztribúciós park 26 épületében több mint 600 000 négyzetméter raktár- és irodaterületet foglal magában.

Forrás: raktar.info.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes