17 500 négyzetmétert adott bérbe a ProLogis a ProLogis Park Piotrków II. területén

A ProLogis Park Piotrków II egyes számú épületének 17 500 négyzetméteres területét bérlő Stock Polska, amely a Stock Spirits Group nemzetközi csoport tagja, vezető a márkás vodka piacon, valamint a három legnagyobb alkoholgyártó egyike Lengyelországban.

A korszerű disztribúciós park Közép-Lengyelországban, az Észak- és Dél-Lengyelországot összekötő két fő szállítmányozási útvonal kereszteződése mellett található.

"Egy hatékony disztribúciós hálózat garantálja, hogy a vevőink időben megkapják a termékünket" – mondta Arkadiusz Zurek, a Stock Polska logisztikai menedzsere. "A ProLogis-szal kötött megállapodásnak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy az általunk bérbe vett modern raktárlétesítmény megfelel disztribúciós igényeinknek, és hogy ideális elhelyezkedése hatékony disztribúciót tesz lehetővé egész Lengyelországban".

"Ez az első megállapodásunk a Stock Polská-val" – mondta Maciej Madejak a ProLogis első lengyelországi alelnöke. „Büszkék vagyunk, hogy megfeleltünk a vállalat disztribúciós hely szükségletének. Hitem szerint ez egy hosszú és gyümölcsöző partnerség kezdete."

A ProLogis-t a tárgyalásokon a Cushman & Wakefield képviselte.

A ProLogis Park Piotrków II Piotrków Trybunalski külvárosában, Majków Duży-ban található, negyven kilométerre a régió fővárosától, Lódz-tól. A ProLogis Park Piotrków II jelenlegi egy raktárlétesítményében 17 500 négyzetméter terület található, a park teljes kiépülése után hat épületben több mint 128 000 négyzetméter területet kínál majd.

A ProLogis portfoliója Lengyelországban huszonöt disztribúciós parkban körülbelül 2,1 millió négyzetméter területet tartalmaz. Közép- és Kelet-Európában a vállalat negyven parkjában 3,7 millió négyzetméter disztribúciós terület található.

Forrás: Szezám Kft.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes