1500 kisvállalkozó kapcsolatot keres

1500 mikro-, kis- és közepes vállalkozás részvételével harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Kapcsolatépítő Nap. A Vállalkozz Hatékonyan Klub által szervezett esemény célja, hogy olyan új üzleti kapcsolatok és együttműködések születését segítse, melyek révén a résztvevő kkv-k bővíthetik a piacukat és javíthatják hatékonyságukat.

Az üzleti kapcsolatépítésnek világszerte komoly kultúrája van, azonban ez semmiben sem hasonlít a hazánkban ismert "sógor, koma, jóbarát" elven működő protekcionizmusra. A jó üzleti kapcsolatrendszer az egyik leghatékonyabb és legolcsóbb vevőszerzési eszköz, amely kibővíti, esetenként megsokszorozza egy vállalkozás, különösen a kisvállalatok lehetőségeit.

"A Kapcsolatépítő Napon olyan cégeknek teremtünk fórumot, akik hasonló piacon tevékenykednek. Így együttműködve megnövelhetik a piacukat, végső soron több vevőhöz juthatnak. Emellett új beszállítókra, megrendelőkre találhatnak és akár "beszerzési társulásokat" hozhatnak létre." – mondta Surányi Ferenc a Vállalkozz Hatékonyan Klub vezetője, vevőszerzési tanácsadó.
Hozzátette: a korábbi rendezvényeken rá kellett jönniük, hogy a cégvezetők többsége nem tud hatékonyan üzleti kapcsolatot építeni, ezért számos új elemmel bővült a program, ami pótolja a hiányzó készségeket.

Nem csak a lehetséges partnereket garantálja a rendezvény, hanem együttműködési lehetőségek, hatékony kapcsolatépítési módszerek kerülnek bemutatásra. Emellett számos szűk körű kapcsolatépítő program kerül megrendezésre az azonos célpiaccal rendelkező cégek számára, ahol kész öltetek közül választhatnak a résztvevők, melyeket gyakorlatilag már csak meg kell valósítani.

Az egész napos programot szakmai kiállítás és vásár színesíti, valamint hatékony cégvezetési ismeretekről szóló szakmai előadások gazdagítják vevőszerzés, pénzügy és HR témában.

Forrás: hrportal.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes