10 800 négyzetméternyi játék érkezik Pozsonyba

A ProLogis 10 800 négyzetméter raktárterületet adott bérbe Szlovákia legnagyobb játék kiskereskedő vállalata, a Dráčik-DUVI részére a ProLogis Park Bratislava területén. Ezzel a tranzakcióval a park elérte a 96 százalékos kihasználtságot.

A Dráčik-DUVI Szlovákia egyik legnagyobb ipari térségében elhelyezkedő modern logisztikai park, a ProLogis Park Bratislava ötös számú épületében foglalja el a 10 800 négyzetméteres disztribúciós területet. Az 1991 óta működő Dráčik-DUVI 450 alkalmazottjával az ország vezető játék disztribútora. A vállalat több mint hetven, bevásárlóközpontokban elhelyezkedő boltot üzemeltet Szlovákia szerte, és több mint harminc bolttal rendelkezik Csehországban is.

„Azért bővítettük kereskedelmi hálózatunkat, hogy lépést tartsunk a világ vezető játékgyártóitól származó, széles termékskálánk iránti folyamatosan növekvő fogyasztói igényekkel.” – mondta Igor Prochác, a Dráčik-DUVI menedzsere. „Következésképpen további csúcsminőségű, stratégiai elhelyezkedésű, professzionálisan menedzselt raktárterületre van szükségünk. A ProLogis Park Bratislava tökéletesen megfelel az összes elvárásunknak.”

„Örömmel üdvözöljük a Dráčik-DUVI-t a ProLogis Park Bratislava-ban” – mondta Martin Polák, a ProLogis szlovákiai bérbeadásokért felelős menedzsere. „Új ügyfelünk olyan vezető kiskereskedelmi vállalatok szomszédságában működik majd, mint a dm drogerie markt és a NAY Elektrodom, ami igazolja a park nagyszerű elhelyezkedését, raktáraink minőségét, illetve ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink színvonalát.”
A tranzakció a Cushman & Wakefield ügynökség közreműködésével zajlott.

A ProLogis Park Bratislava Pozsony keleti részén helyezkedik el, 24 kilométerre a városközponttól, két kilométerre Senec-től és 16 kilométerre a nemzetközi repülőtértől. A terület könnyen elérhető az E75-ös autópálya Pozsony utáni első kijáratán keresztül, valamint a Trnava felé vezető 4-es európai folyosóhoz is kapcsolódik.

A park jelenleg hat épületben közel 183 000 négyzetméter raktárterületet foglal magában, teljes kiépülésekor nyolc épületben több mint 290 000 négyzetméter ipari területet kínál majd.


A ProLogis szlovákiai portfoliója három disztribúciós park (ProLogis Park Bratislava, ProLogis Park Nové Mesto és ProLogis Park Galanta-Gáň), tizenkét épületében több mint 386 000 négyzetméter disztribúciós területet foglal magában.

Forrás: raktar.info

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes